Читај ми!

Владимир Мицов окончао играчку каријеру

Бивши српски кошаркашки репрезентативац Владимир Мицов (37) саопштио је да је окончао играчку каријеру.

Мицов (37) је прошлу сезону провео у подгоричкој Будућности, а пре тога је играо за Олимпију Милано, Галатасарај, ЦСКА, Канту, Каху Лаборал, Паниониос, Партизан, Лавове и ОКК Београд, као и за јуниоре Беопетрола и Црвене звезде.

"Протеклу 21 годину, имао сам привилегију да мој посао буде игра, да побеђујем, да губим, да учим, да после пораза померам лимите и обарам сопствене рекорде. Сваки пут било је част, привилегија и задовољство изаћи на терен и само играти кошарку. Имао сам срећу да радим раме уз раме са неким од најбољих тренера и играча које познајем", изјавио је Мицов.

Мицов је рекао да после две деценије не жали ни за чим.

"Након две деценије, 12 клубова, осам градова и седам држава, из игре излазим испуњен и задовољан. Ни за чим не жалим. Овом последњом сезоном, затворио сам круг. Хвала свима који су на било који начин у било ком тренутку били уз мене", навео је српски кошаркаш.

Мицов је последњи пут играо за Србију 2014. године на пријатељској утакмици са Новим Зеландом, али је одстрањен из тима због сукоба са тадашњим селектором националног тима Александром Ђорђевићем.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво