Читај ми!

Данило Анђушић се вратио у Партизан

Искусни бек и репрезентативац Србије Данило Анђушић вратио се у Партизан и потписао двогодишњи уговор са црно-белима. Клуб је потврдио долазак Анђушића, који ће бити велико појачање за Партизан, у сезони у којој се враћа у Евролигу.

Данило ће трећи пут у каријери обући црно-бели дрес. Стиже из Монака са којим је прошле сезоне наступао у најјачем европском кошаркашком такмичењу.

У сезони за нама репрезентативац Србије је у Евролиги одиграо 30 утакмица, просечно бележивши 7,7 поена. У шампионату Француске, Анђушић је имао учинак од 10,1 поен по мечу током лигашког дела и 8,6 поена по мечу у плеј-офу.

"Прелеп је осецај вратити се кући, у клуб који волим, али и у којем у два наврата нисам оставио траг какав сам желео. Верујем да је овог пута стварно 'трећа срећа'. Сада у зрелим, да не кажем најбољим играчким годинама, ту сам да будем део вољеног клуба и тима Жељка Обрадовића. Не желим много да обећавам и пуно да причам, моје је да радим, на неки начин да будем пример млађима и да све што умем ставим у службу тима. Амбиције Партизана су увек највише, тако да знамо за шта ћемо се борити", поручио је Анђушић.

Пре Монака, Анђушић је играо за Бург, Игокеу, УНИКС из Казања, Парму из Перма, Анвил, Билбао, Ваљадолид, Виртус из Болоње, Хемофарм и у два наврата Партизан.

По трећи пут у каријери он ће носити црно-бели дрес са бројем 33.  

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво