Читај ми!

Калинић не зна да ли остаје у Звезди, Радоњићу истекао уговор

Најбољи кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић био је презадовољан новом титулом са клубом, али још не зна да ли ће и следеће сезоне остати на Малом Калемегдану. Тренеру Дејану Радоњићу истекао је уговор и пред њим су преговори са управом.

Црвено-бели су комплетирали триплу круну, пошто су у финалу Кошаркашке Суперлиге са 2-0 у победама савладали ФМП.

Једно од питања после меча било је и да ли ће Калинић остати у Звезди.

"То ћемо да видимо. Сада смо завршили, тако да водићемо разговоре. Видећемо шта се дешава, не знам још ни ја", рекао је Калинић који је потом прокоментарисао и другу утакмицу у Железнику.

"Утисци су сјајни. Тешка утакмица, очекивали смо да ће ФМП реаговати. Показали смо да смо ове године били најбоља екипа у региону и Србију. Трострука титула, срећни смо, коначно можемо да одморимо. Самим тим што нису играли двојица из прве утакмице, Добрић и Холинс, то је била промена. ФМП је реаговао и показали да резултат из прве утакмице није реалан."

Упитан је и да ли је из ове перспективе задовољан што се вратио на Мали Калемегдан.

"Са годинама сам већ научио да не вреднујем само победе и поразе, али наравно да је лепше када освојите трофеј. Било ми је лепо, осим неколико недеља које су биле чудне, генерално је лепа година иза мене и срећан сам", закључио је Калинић.

Тренеру Дејану Радоњићу истекао је уговор са клубом, али је он наговестио да би волео да остане на клупи српског и регионалног шампиона.

"Моја жеља није спорна. Сада идемо мало да славимо, па ћемо наредних дана да видимо шта ћемо и како. Црвену звезду чека тешка следећа сезона, није лако понављати ствари. Озбиљан задатак је испред Звезде да се опет уђе у борбу да се понове овакви успеси", истакао је Радоњић.

"Честитао бих свима на огромним напорима целе сезоне, председнику Небојши Човићу, свим члановима управе, стручном штабу и наравно - главним протагонистима, играчима", закључио је Радоњић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво