Читај ми!

Јовић: Деца у Србији воле кошарку због Јокића

Талентовани кошаркаш Меге Никола Јовић налази се у Денверу где тренира са екипом Нагетса, а америчким медијима говорио је о суперстару НБА лиге Николи Јокићу.

"Никад га нисам упознао. То је ствар коју сам одувек желео да урадим. Надам се да ћемо се упознати ускоро. За мене сан постаје стварност. Поготово зато што тренирам са Нагетсима. Људи у Србији воле кошарку. Јокић је двоструки МВП и сада сва деца желе да играју кошарку", изјавио је Јовић.

Очекује се да Денвер на предстојећем НБА драфту одабере Јовића, који је истакао да се добро представио тиму из Колорада.

"Показао сам помало од свега. Шут, пас, одбрана, играње на ниском посту. Гледам на себе као на особу која увек зна шта тренер жели од ње на терену. Ако жели да будем спот-ап шутер, бићу то. Ако жели да играм у транзицији, радићу то. Ако жели да чувам свих пет позиција, покушаћу и то", рекао је Јовић.

Млади кошаркаш свестан је да ће му бити потребно време да се навикне на стил кошарке у Америци.

"Мечеви у Европи и овде су заиста другачији. Овде се игра у брзом темпу са доста шутева. Знам да ће бити тешко, али волим кошарку. Ако имате страст према игри, све ће бити добро", закључио је Јовић.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво