Читај ми!

Радоњић: За ово смо се борили...

Очекује нас трећи меч против екипе Цедевита Олимпије у кратком временском периоду, а већ пети ове сезоне. Наша реакција на чврсту игру ривала у Љубљани није била добра и зато очекујем бољи одговор у трећем мечу, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић уочи мајсторице полуфинала плеј-офа АБА лиге.

Звезда у одлучујућем мечу за пласман у финале дочекује Цедевита Олимпију у понедељак од 19 сати у дворани ”Александар Николић".
 

"Читаве сезоне борили смо се за прво место, имали смо само два пораза у регуларном делу сезоне и борили се за то да у одлучујућим мечевима можемо да бранимо предност домаћег терена, тиме и могућности да дођемо до резултата који сви желимо", изјавио је Радоњић за клупски сајт.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић позвао је навијаче да дођу у халу и пруже подршку екипи.

"Кроз регуларни део сезоне борили смо се за ову позицију да имамо шестог играча на трибинама и да све решавамо на нашем терену. Та предност није мала. Са друге стране имамо екипу која је врло квалитетна, која је то показала и у овој полуфиналној серији, у којој је одиграла врло чврсто други меч у Љубљани. Зато морамо да будемо борбени до крајњих граница, у утакмици у којој нема изгубљене лопте и у којој је енергија на максимуму", поручио је Лазић.
уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво