Читај ми!

Барселона надиграла Бајерн за долазак у Београд

Кошаркаши Барселоне надиграли су тим Бајерна са 81 :72 у "Блауграни" у одлучујућем, петом мечу, четвртфинала плеј-офа Евролиге. Овом победом Каталонци су безбедили учешће на фајнал-фору у Београду који је на програму од 19. до 21. маја.

После вечерашње победе Каталонци ће се у „Штарк арени" састати са највећим ривалом Реал Мадридом, који је у три меча завршио серију са Макабијем из Тел Авива.

Кошаркаши Барселоне су до победе дошли после резултатског преокрета у финишу меча.

Баварци су добро ушли у меч и добили прво полувреме, али су Каталонци у наставку узвратили и у трећем периоду дошли до двоцифренењ преедности коју су одржавали до јоначне победе.

У дуелу српских кошаркаша славио је Владимир Лућић иако је имао учимак од 6 постигнутих поена уз 10 скокова и 2 асистенције у односу на Огњена Јарамаза који је меч завршио са 17 постигнутих поена, али то није много помоглоњеговом тиму.

У победничком тиму Лапровитола је био најефикаснији са 26 поена,црногорски репрезентативац Нијла Миротић је додао 20 уз 5 скокова и асистенцију, Ник Калатес је имао 10 и 5 асистенција, а Абринес и Брендон Дејвис по 8 поена.

У пораженом тиму Отело Хантер је забележио 18 поена, Јарамаз је додао 17 поена за 20 минута, Ник Вајлер Беб 10, а Лучић само 6 уз 10 скокова и 2 асистенције за 30 минута.

Фајнал-фор у Београду на програму је од 19. до 21. маја, а преносе ћете моћи да гледате на каналима Спорт Клуба.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво