Читај ми!

Јокић за крај о поразу од Вориорса, репрезентацији, МВП награди...

Српски кошаркаш Никола Јокић завршио је сезону у НБА лиги и за РТС последњи пут причао о учинку Денвера у плеј-офу, шанси да добије МВП награду, али и о могућности да заигра за Србију на Европском првенству.

Јокићев Денвер је елиминисан у четвртфиналу плеј-офа од Голден Стејта, упркос маестралној партији нашег играча.

Никола је доминирао под обручима и за 32 минута на паркету постигао 30 поена (12/18 из игре, 0/2 тројке, 6/8 пенали), уз 19 скокова и осам асистенција, али то није било довољно за победу и сада га очекује одмор и, како сам каже, повратак у Сомбор.

"Што се тиче утакмице, били смо у игри, водили смо чак у четвртој четвртини осам разлике. Направио сам пар глупих фаулова, можда сам ускратио екипу свог присуства, али је Демаркус одиграо сјајну утакмицу, тако да се није осетио мој изостанак", рекао је Јокић и додатно анализирао последњи дуел са Вориорсима.

"Мислим да смо могли нешто другачије да урадимо, али на крају нека жеља, нека борба, можда мало и умор... па нисмо направили неке промене које би нам можда помогле да победимо."

Једно од питања је било и оно које навијаче у Србији највише интересује – да ли ће играти за репрезентацију на Европском првенству?

"Стварно не знам, видећу када дођем кући како ће бити."

За крај, Јокић је потврдио и да уколико буде добио МВП признање за најкориснијег играча у регуларном делу сезоне, не би се враћао у Америку како би је преузео.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво