Читај ми!

Драма у Арени, Партизан испустио победу и елиминисан из Еврокупа, Бурса славила након продужетка

Кошаркаши Бурсаспора савладали су након продужетка Партизан са 103:95 у осмини финала Еврокупа. Бурсаспор ће у четвртфиналу играти са Цедевита Олимпијом.

Партизан није успео да се палсира у четвртфинале Еврокупа. Изузетно неизвестан меч у "Штарк" арени. Црно-бели ношени фанатичним навијањем са трибина имали су добијен меч. У пенал завршници Бурса је изборила продужетак у коме је надиграла Партизан и пласирала се у четвртфинале.

Изједначена борба у првом полувремену. У првој четвртини екипе су се смењивале у минималној предности, да би први период био завршен нерешеним резултатом 20:20.

На почетку друге четвтине црно-бели су повели са четири разлике, то је уједно и била навећа предности. Неколико изједначења до краја периода, да би гости само једном успели да поведу. Неизвесност је настављена до крај полувремена на којем је Партизан имао плус један - 38:37.

Почетак трећег периода припао је гостима, који су после четири минута игре имали плус од девет поена - 51:42. Пантер је успео да веже три тројке и црно-бели су пришли на два поена разлике - 53:51.

Бурсаспор је успео да задржи предност и у последњи период ушло се при резултату 64:60.

Партизан је тројком Алексе Аврамовића пришао на минус један. Након неколико неискоришћених напада на обе стране, Мадар је реализовао контру и црно-бели су поново повели. Наша екипа је потом стигла до три поена предности. Уследио је одговор противника који серијом 6:0 враћа предност.

Узвратили су црно-бели и вратили резултатку клацкалицу на своју страну, а у последња два минута игре ушли су са предношћу од 79:74.

Уследила је пенал завршница. Бурсаспор је сам тако мога да се нада да може да стигне црно-беле. После велике драме у финишу црно-бели су прокоцкали предност и противник је изједначио на само седам секунди пре краја. Партизан потом није искористио последњи напад. Уследио је продужетак.

Партизан је добро почео имао је предност, међутим противник је успео да преокрене резултат, увећа разлику до коначних - 102:93.

Најефикаснији у победничком тиму био је Ендрјус са 24 поена, Битим је додао 20, а Холанд 17. У тиму Партизана, Аврамовић је убацио 23 поена, Лесор 20, а Пантер 13.

Бурсаспор ће у четвртфиналу играти против Цедевита Олимпије.

Резултати данашњих мечева осмине финала Еврокупа:

Левалоис - Венеција 87:66
Партизан - Бурсаспор 95:103
Валенсија - Хамбург 98:80
Виртус - Лиеткабелис 75:67
Гранд Канарија - Сласк Вроцлав 87:60 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво