Читај ми!

Обрадовић: Играчи изгорели, надам се да ће искуство свима помоћи

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да се нада да ће изгубљено финале Купа Радивоја Кораћа бити искуство које ће свима у клубу помоћи у будућности.

Партизан је изгубио у финалу националног купа од Црвене звезде 85:68.

"Честитам Звезди на заслуженој победи. Показали су оно што сам причао, да су искусна екипа и да знају како се игра у финалу. Моји играчи су изгорели, нисмо били на нивоу на којем сам очекивао и надам се да ће нам ово искуство помоћи у сваком смислу, свима у клубу, играчима и мени као тренеру. Морамо да размислимо на свим нивоима зашто смо овако изгледали. Хвала навијачима на подршци, били су фантастични и, поред пораза, показали су колико воле клуб", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Домаћи играчи из ростера Партизана у овом финалу нису имали своје вече, а доминирали су странци.

"Водим КК Партизан и не размишљам ко је странац, а ко није. За мене су сви играчи исти", категоричан је био Обрадовић.

Једно од питања за Обрадовића је било шта је проблем са његовом екипом, која је током лета значајно појачана, а ове сезоне два пута изгубила од Црвене звезде.

"За то што ви питате треба време, ово је почетак сезоне. За један тим који је направљен, а има три играча из прошле сезоне, имамо убедљиво најмлађи тим у Европи. Задовољан сам како раде и како се понашају. Надам се да ће ово финале да нам помогне на свим нивоима у клубу, играчма и мени као тренеру. Да видимо шта су разлози и да идемо даље."

"Ако је неко имао таква очекивања из вашег питања, онда свако има право да очекује. Рекао сам играчима у свлачионици сам рекао да је ово прво финале и надам се да ћемо се борити и на осталим фронтовима да дођемо до финала. Сада имамо паузу", рекао је Обрадовић, а новинар из Пирота је додао: "Звезда вас је надиграла, а ви сте један од најбољих тренера или тако нешто."

"Нешто тако? Мени је ово 61. финале у каријери, нађите ко следећи има толико финала. Причајте ви о чему год хоћете, ја ћу причати о ономе што ја желим да говорим. Хвала вам на питању. Увредљиво? Ништа није увредљиво, било 17, 27 или 7 разлике, ништа није увредљиво. Рекао када смо добили, да смо у финалу и да смо добили, било два или 22 поена свеједно. Понављам, заслужена победа Звезде", закључио је Обрадовић.  

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво