Читај ми!

Јокић игра у животној форми, Денвер коначно то искористио

Кошаркаши Денвера победили су Детроит 117:111 уз још једну доминантну партију Николе Јокића. Јокић игра у животној форми, а Нагетси су коначно то искористили и уписали тријумф у утакмици у којој се то од њих и очекивало.

Никола није успео да забележи пети узастопни трипл-дабл, чиме би дошао на корак до рекорда НБА лиге, али је, по обичају, предводио свој тим до успеха.

Најбољи српски кошаркаш на паркету је провео 36 минута и постигао 34 поена (12/19 из игре, 1/6 тројке, 9/10 слободна бацања), уз девет скокова, осам асистенција, две украдене лопте и једну блокаду.

Екипа из Колорада имала је иницијативу од почетка и била решена да упише тријумф након променљивих резултата у претходном периоду, али је Детроит добро парирао у првом полуврмену.

На одмор су оба тима отишла изједначена (60:60), да би домаћин питање победника решио у трећој деоници.

У финишу тог дела игре "грумење" је отишло на максималних +16, Пистонси су стигли до изједначења у финишу, али је онда одговорност преузео Јокић и донео победу Денверу.

Лопта је у завршници сваке акције била у његовим рукама, ривали су га заустављали фауловима, а он је са линије пенала везао шест поена и сломио отпор Детроита.

Вил Бартон је додао 14 поена (6/11 из игре), један више од Ерона Гордона. Нови-стари центар Демаркус Казинс дебитовао је са два поена (1/7 из игре), шест скокова и једном асистенцијом.

На другој страни су чак четворица играча убацила по 18 поена - Ајзеја Сјуарт, Кејд Канингем, Кори Џозеф и Треј Лајлс.

Денвер је шести на табели Запада са скором 24-21, док је Детроит тек 14. тим Источне конференције са 11 победа и 35 неуспеха.  

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво