Читај ми!

Обрадовић: Није било енергије, Мега заслужила победу

Tренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић честитао је супарницима на победи и истакао да није задовољан игром и односом тима после пораза од Меге са 93:90 у АБА лиги.

Кошаркаши Меге приредили су свијеврсно изненађење надигравши црно-беле на гостовању у заосталом мечу 13. кола АБА лиге иако су били у знатно ослбљеном саставу.

"Пре свега честитам Меги на одлично одиграној утакмици и апсолутно заслужено су победили. Имали смо шансу на крају, али ваљда је и нормално да се овако заврши.", изјавио је Жељко Обрадовић.

Тренер црно-белих је истакао да је кључни фактор у игри и победи била већа мотивисаност супарника.

"Најавио сам да ће млади играчи Меге играти са великим мотивом и да ће пробати да се надигравају и управо је тако и било. Нисмо имали енергију од пре два дана против Хамбурга. За неке играче је то логичлчно с обзиром на то колико су дали на претходној утакмици, али за неке није",рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Када већ поредимо младост која је присутна код Меге, треба да се осврнемо и на младост коју ми имамо у екипи, додао је тренер црно-бслих.

"То је оно где видим проблем. Да они не могу себе да мотивишу и да играју утакмицу на најбољи могући начин. То је једино чиме сам незадовољан, а све остало могу да разумем. Недопустиво је да противнички тим има већу жељу од појединих играча из моје екипе", навео је Обрадовић.

Обрадовић се захвалио навијачима на подршци и истакао да се окрећу припремама за наредни меч.

"Знамо да нећемо играти утакмицу у суботу против Цибоне, тако да ћемо наредна три дана искористити да се припремимо за веома важну утакмицу у Анкари против Турк Телекома", поручио је Обрадовић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво