Читај ми!

Обрадовић: Да реагујемо на најбољи могући начин

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић очекује да његов тим реагује на најбољи могући начин у дуелу против Сплита у 15. колу АБА лиге. Црно-бели ће два дана након утакмице са Задром, дочекати Сплит у Штарк арени, у среду од 18.45.

У првом делу сезоне, црно-бели су на гостовању савладали Сплит са 69:59.

"Имамо практично један дан за припрему утакмице и даћемо све од себе да реагујемо на најбољи могући начин. Сплит је екипа која игра различите врсте одбране и то је најважније да се кроз добар састанак и тренинг што боље припремимо. Наравно, уз све друго што ми радимо у одбрани и нападу."

"Оно што је мени веома битно јесте чињеница да је недавно преминуо Винко Бајровић Цапо, дугогодишњи играч и руководилац у сплитском клубу, као и некадашњи технико репрезентације Југославије из времена када сам играо. Он је био невероватан човек који је свима нама помагао у сваком погледу. Желим да и овом приликом изјавим саучешће његовој породици и кошаркашком клубу Сплит", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Бек црно-белих Алекса Аврамовић истиче да важност сутрашњег дуела.

"Важна утакмица је пред нама, против тима који у последње време много боље игра него што то показују крајњи резултати у АБА лиги. Сплит је на утакмици са Црвеном звездом практично цео меч био у игри, што показује да су сигурно у стању да сваком тиму у лиги направе проблеме."

"Урадићемо анализу и покушати да се што боље припремимо. Пред нама је захтеван меч и до победе ћемо доћи само уколико будемо максимално концентрисани током свих 40 минута", нагласио је Аврамовић.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво