Читај ми!

Обрадовић: Спорт је непредвидив, преокренули смо уз помоћ навијача

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је његова екипа савладала Игокеу уз помоћ велике подршке са трибина, као и да не би било незаслужено да је победу однео домаћин.

Партизан је савладао Игокеу после преокрета и тако забележио девети тријумф у регионалном такмичењу.

"Игокеа је одиграла изванредну утакмицу и да је добила то би било потпуно заслужено, али то је спорт. Дали су све од себе, доминирали на утакмици, али дешавају се и овакви преокрети, а догодио се захваљујући енергији коју смо добили са трибина, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.

"Захваљујући нашим навијачима, подигли су екипу која се борила. Нисмо играли паметно, одбрамбено да, али нападачки поново лоше. То је оно о чему причамо и на чему радимо на тренинзима. Невероватан је податак да смо убацили четири сута за три поена у последњој четвртини, а пре тога два од 20. Наравно, када шутираш за три поена и када се убаци, добије се тотално другачија утакмица. Честитам још једном Игокеи и желим им пуно среће. Не могу да се не захвалим и навијачима. Ово је нешто јединствено, подигли су тим и ово је њихова победа", изјавио је Обрадовић на ко нференцији за медије.

На констатацију новинара да је екипа показала карактер истопивши минус од 14 поена, Обрадовић је рекао:

"Увек се тако каже када се окрене резултат. Изгледало је да је то тако, када смо се бацали по паркету и борили, али било је и глупости у тим тренуцима. Али када се тим бори, све то некако другачије изгледа. Енергију смо добили са трибина, играчи су дали све што су могли да дају и направили смо невероватан преокрет. Жао ми је Игокее која је играла добро. Спорт је такав, непредвидив", закључио је Обрадовић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво