Читај ми!

Далас надиграо Клиперсе у продужетку, Дончић наставио серију

Кошаркаши Даласа савладали су ЛА Клиперсе са 112:104 после продужетка, а до победе су их сјајном ефикасношћу предводили Кристапс Порзингис и Лука Дончић.

Тим Даласа је у врло драматичној завршници успео да се реваншира Клиперсима за пораз од пре пар дана надигравши их убедљивом серијом погодака од 9:1 у продужетку.

Током већег дела меча водили су домаћини али су гости у трећем делу преузели иницијативу и преокренули резултат остваривши чак двоцифрену разлику.

Клиперси се ипак враћају у меч у последњој четвртини, па се у завршницу ушло у продужетку меча у коме су гости били више него убедљиви за коначну победу.

Одличном игром и ефикасношћу побенички тим су предводили Кристапс Порзингис са 30 и Лука Дончић са 26 постигнутих поена а био је близу троструког двоцифреног учинка јер је имао и по 9 скокова и асистенција.

На другој страни Реџи Џексон је са 31 поеном уз 10 скокова и 2 асистенције био најефикаснији играч меча али је то његовом пораженом тиму слаба утеха.

У осталим синоћ одиграним мечевима тим Денвера је поражен од Портланда са 119:100 на гостовању и забележио пети пораз у низу, Лејкерси су поражени у Њујорку са 106:100 упркос сјајном Вестбруку, а Мајами је на гостовању надиграо Детроит са 100:92.

Утакмице НБА лиге:

Детроит - Мајами 92:100
Њујорк - Лејкерси 106:100
Портланд - Денвер 119:100
Клиперси - Далас 104:112 после продужетка

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво