Читај ми!

Пешић није скратио списак, проблем окупљања за квалификационе утакмице СП

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић је на конференцији за медије истакао да није мењао раније објављени списак играча за предстојеће мечеве квалификација за Мундијал, али и да се и он и играчи сусрећу са великим проблемом због обавеза према клубовима и њихове могућности да дођу на заказане припреме и мечеве квалификација за Мундијал.

Селектор Пешић је рекао да није мењао шири списак од 24 играча који је пре недељу саопштио, а на коме су била и осморица играча из Евролиге, али је њихово учешће под великим знаком питања јер се њихови мечеви играју у исто време кад и мечеви квалификација.

Селектор Пешић је истакао да су сви до сада позвани играчи исказали жељу да дају свој допринос репрезентацији али да због згуснутог распореда клупских утакмица многи имају проблема да допутују у Београд.

Истакао је да је за сутра заказан отворени тренинг у хали "Александар Николић" када ће се знати и прецизнији састав тима који зависи од тога који ће све играчи бити у могућности да се придруже тиму.

Нагласио је да из истих разлога не може рачунати на играче из НБА лиге, али је тим ојачан младим перспективним играчима којима ће ово бити велики изазов.

Кошаркашку репрезентацију Србије очекују мечеви против Летоније у београдској дворани „Александар Николић" 25. новембра, а потом три дана касније против Белгије у Монсу.

Орлови" ће се за одлазак на завршни турнир који се одржава у три државе Јапану, Индонезији и Филипинима, борити у групи А, где су им ривали Летонија, Белгија и Словачка.

Селектор је нагласио да се уз ове краткорочне циљеве, репрезентација припрема и размишља и о дугорочним циљевима као што су и Олимпијске игре.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво