Читај ми!

Звезда без Митровића против Басконије и Реала

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић, пропустиће наредне две утакмцие црвено-белих у Евролиги против Басконије и Реала, због повреде ока задобијене у "вечитом" дербију.

Митровић је био један од најзаслужнијих за победу Црвене звезде у "вечитом" дербију у оквиру осмог кола АБА лиге.

Повратник у редове тима са Малог Калемегдана неће бити на располагању тренеру Радоњићу за мечеве дуплог кола Евролиге у Шпанији.

Митровић је у дуелу са Кевином Пантером задобио повреду рожњаче, због чега неће путовати у Шпанију, већ остати у Београду на санирању и лечењу повреде.

Црвену звезду очекују утакмице са Басконијом у Реалом у гостима. Меч у Баскији игра се у уторак, док у четвртак српску екипу у четвртак очекује меч са Реалом.

"Имамо данас тренинг и пут за Басконију и већ сутра меч, а после тога идемо у Мадрид на дуел против Реала. Наравно, то кратко време које имамо користимо да се упознамо са овим што је потребно за меч и да се трудимо да будемо добри у том дуелу", рекао је Радоњић новинарима пред пут у Шпанију.

Црногорски стручњак Душко Ивановић смењен је са места тренера Басконије, а на његово место постављен је Хрват Невен Спахија.

"По последњој информацији које смо добили, дошло је до промене тренера Басконије. Тим који ће са својим квалитетима наравно на паркету дати све од себе да нас савлада и да дођу до бодова. Ми ћемо покушати да направимо најбољу могућу припрему и да пружимо колико је то могуће у том дуелу", рекао је Радоњић.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво