Читај ми!

Фенер опет изгубио у финишу овог пута од Олимпијакоса, први пораз Барсе

Кошаркаши Олимпијакоса савладали су Фенербахче резултатом 67:65 у мечу седмог кола Евролиге. Макаби победио Барселону - 85:68. Бајерн бољи од Албе.

Олимпијакос је забележио још једну победу укупно пету у сезони и попео се на четврто место на табели. Новим поразом Фенербахче је остала на 14. позицији са две победе и пет пораза.

Поново је Фенербахче имао нерешен резултат у самом финишу, али је Слукас две секунде пре краја погодио за два и донео свом тиму победу. Гудурић је након тога покушао за три поена, али без успеха.

 

Слукас је уједно био и најефикаснији у екипи Олимпијакоса са 14 поена, њега су пратили Дорсеј и Хал са по 10. У пораженом тиму Весели је имао учинак од 14 поена, Де Коло и Гудурић по 10.

Макаби је на свом терену свладао Барселону са 85:68 и нанео јој први пораз у сезони. Макаби је стигао до петог тријуфа и пете позиције на табели. Барса је друга иза Олимпије која има исти учинак - шест победа и један пораз.

Најефикаснији у екипи Макабија био је Нунали са 17 поена, Вилбекин је додао 16, а Вилбекин 15. У пораженој екипи Хигинс је убацио 20, Миротић 17, а Калатес девет.

Резултати вечерашњих мечева седмог кола Евролиге:
Олимпијакос - Фенербахче 67:65
Макаби - Барселона 85:68
Алба - Бајерн 69:82
Олимпија - Црвена звезда 79:62  

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво