Читај ми!

Дончић наставио сјајну серију, Марјановић одличан

Кошаркаши Даласа надиграли су Хјустон са 116:106, а опет их је сјајном игром предводио Лука Дончић који је поново био надомак троструког двоцифреног учинка. Имао је одличну подршку и од српског центра Бобана Марјановића који је меч завршио са 11 постигнутих поена уз четири скока и асистенцију.

Лука Дончић је и у трећој утакмици наставио са сјајном игром предводећи Далас у победи са 26 постигнутих поена уз 14 скокова и седам асистенција.

Иако је на терену провео мање од једне четвртине, одлично му је помогао и српски центар Бобан Марјановић који је меч завршио са 11 постигнутих поена уз четири скока и асистенцију.

Кошаркаши Хјустона су на гостијућем терену успевали да пруже равноправан отпор све до самог финиша меча када су коначно поклекли и дошли и до трећег пораза у низу.

Дончића су одлично пратили Булок и Хардавеј са по 16 поена, а у тиму Хјустона најефигаснији је био гордон са 22 постигнута поена.

На свом терену сигурна је била и јута у дуелу са Денвером са 122:110 али је томе највише допринела повреда Николе Јокића у првом полувремену, а на гостовању је славио Голден стејт над Оклахомом са 106:98.

Резултати НБА утакмица:

Њујорк - Филаделфија 112:99
Оклахома - Голден Стејт 98:106
Далас - Хјустон 116:106
Сан Антонио - ЛА Лејкерс 121:125 (после продужетка)
Јута - Денвер 122:110

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво