Читај ми!

Херисон: Поштујем Пантера, против Жељка Обрадовића посебан мотив

Кошаркаш Турк Телекома Арон Херисон рекао је да је његов тим спреман за утакмицу против Партизана у Еврокупу, а посебан мотив му је тренер црно-белих Жељко Обрадовић.

Утакмица другог кола А групе Еврокупа Партизан - Турк Телеком игра се у среду од 20.30 сати у дворани "Александар Николић".

"Живим за утакмицу против Партизана, играћемо у сјајној атмосфери, против легендарног тренера Жељка Обрадовића, то нас веома мотивише" изјавио је кошаркаш Турк Телекома Американац Арон Херисон уочи утакмице против црно-белих у Београду.

Амерички кошаркаш прошлу сезону провео је у Олимпијакосу, где је водио борбе са Кевином Пантером, сада играчем Партизана.

"Узбуђен сам што ћу играти против Кевина Пантера. Он је сјајан играч, али сматрам да сам ја најбољи", самоуверено је поручио Херисон, а преноси сајт Еврокупа.

"Пробаћемо да одиграмо чврсто и да се боримо од првог до последњег минута. Победа против Партизана у Београду дала би нам велико самопоуздање. На старту сезоне смо пре свега одличном одбраном савладали Булоњ Метрополитанс и то мора да нам буде путоказ у наставку такмичења. Имамо квалитет, играче са евролигашким искуством, поред мене ту Октавијус Елис, Алекс Перез и Џахуан Џонсон", закључио је Херисон.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво