Читај ми!

Јокић открио шта није ваљало против Кливленда, али Нагетсе тек очекују проблеми

Српски кошаркаш Никола Јокић није био задовољан поразом свог Денвера од Кливленда у трећој утакмици нове сезоне у НБА лиги. Денвер је на домаћем терену поражен од Кавалирса резултатом 99:86, што је франшизи из Колорада први неуспех од почетка такмичења.

Нагетсима није била довољна још једна невероватна Јокићева партија, у којој је за 35 минута на паркету постигао 24 поена (9/15 из игре, 1/4 тројке), имао чак 19 скокова и три асистенције.

Момак из Сомбора је рекао да противнички тим није постигао много кошева, али да су Нагетси имали велики број пропуштених шанси и да Денвер треба да игра боље на следећој утакмици.

"Одбрана није добро изгледала и, иако је Кливленд постигао само 99 поена, то је изгледало превише лако за њих", рекао је Јокић и истакао да екипа мора да покаже труд свакога дана.

"Грумење" се суочава са проблемима након доброг старта сезоне, а они постају све већи јер готово без одмора иду на мегдан Јути.

Екипа Мајка Мелоуна гостоваће у "Вивинт арени" само дан касније и тренер је сам признао да му није јасно како ће прошлогодишњи финалиста Запада играти 24 сата после пораза од Кливленда.

Денвер је након два тријумфа доживео први неуспех и сада је пети на табели своје конференције, док је Кливленд девети на Истоку са скором 2-2.  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво