Читај ми!

Лоше вече Богдановића у првом поразу Атланте

Кошаркаши Атланта хокса доживели су први пораз у новој сезони уз веома лошу партију српског репрезентативца Богдана Богдановића. Атланта је поражена од Кливленда резултатом 101:95, а Богдановић је био међу најслабијим појединцима у свом тиму.

Богдан је на паркету провео нешто више од 27 минута и за то време постигао само пет поена (2/7 из игре, 1/3 тројке), уз два скока и исто толико асистенција.

Српски бек није одиграо на нивоу на који нас је навикао, чему сведочи и колона +/- која означава да ли је током боравка у игри његов тим био у плусу или минусу.

Док је био на терену, Хокси су били у минусу чак 21 поен, што је најслабији учинак од свих гостујућих играча.

Кавалирси су потпуно искористили лошу партију ривала и, након две изједначене четвртине, дуел преломили у трећој, коју су добили резултатом 31:17. Успели су да се врате из минуса од 15 поена јер је Атланта средином другог периода водила 28:43.

Домаћина је предводио Рики Рубио са 26 поена, шест скокова и осам асистенција, док је Мобли уписао дабл-дабл (17 поена и 11 скокова).

На другој страни, најбољи у редовима "јастребова" био је Тре Јанг који је меч завршио са 24 поена и седам успешних додавања.

Атланта је на 1-1, док је Кливленд у трећој утакмици у новој сезони остварио први тријумф.

Далас меверикси остварили су победу на гостовању код Торонта (103:95), а српски центар Бобан Марјановић није добио шансу да игра.

Најзаслужнији за тријумф "телади" био је Лука Дончић, којем је један скок недостајао за први трипл-дабл (27 поена, девет скокова и 12 асистенција).

У осталим мечевима успешни су били Индијана пејсерси, Чикаго булси, Минесота тимбервулвси, Милвоки бакси, Портланд трејлблејзерси...

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво