Читај ми!

Радоњић: Били су баш, баш бољи од нас

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић истакао да је његов тим начинио много грешака у дуелу са Албом и да је то био основни узрок пораза. Констатовао је да и даље има проблема са саставом тима због здравствених проблема играча.

Кошаркаши Црвене звезде поражени су од берлинске Албе са 78:63 у дворани "Александар Николић" у мечу петог кола Евролиге, а тренер Радоњић је констатовао да је разлог томе лоша игра његовог тима.

"Алба је била баш, баш боља од нас, и то јер смо ми били веома лоши на обе стране терена, од првог до 40. минута", констатовао је Дејан Радоњић.

Укратко је анализирао меч истакавши велико искуство и квалитет супарника.

„Они су од почетка успели да играју и да граде резултат. Ми са много грешака у оба правца нисмо успели да дођемо до доброг ритма, и да кроз неки бољи ритам, и бољи напад дођемо до боље ситуације током меча. Алба има и талента и искуства, годинама играју у једном систему, који је доста јасан, и није ни чудо што постижу тако добре резултате", рекао је Радоњић.

Конференцију за медије је закључио констатацијом да и даље има проблема са саставом тима због здравствених проблема неколико играча.

Кошаркаши Црвене звезде маредни дуел играју против Морнара у недељу у Црној Гори.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво