Читај ми!

Звезда домаћин Алби из Берлина у Евролиги

Кошаркаши Црвене звезде играју против Албе из Берлина у петом колу Евролиге. Утакмица у хали "Александар Николић" почиње у 19.00, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели на свом терену после два добијена и два изгубљена меча очекују да у данашњем надметању победом поправе шансе за пласман међу првих осам тимова који води у плеј оф.

Црвена звезда је надиграла Макаби и Жалгирис, а у равноправном надметању надиграна од Фенербахчеа и ЦСКА у њиховим дворанама, па очекују да наставе доминацију на свом терену.

На другој страни, првак Немачке Алба из Берлина је 13. на табели са три изгубљене утакмице и покушаће да на гостовању повећа своје шансе за прилључак врху табеле.

Алба је евролигашку сезону отворила поразом у Барселони од 64:96 после којег је изгубила и од Асвела са 67:71. У сусрету са Фенербахчеом немачки клуб стигао је до прве победе са 84:70, међутим радост је трајала само до претходног кола и дуела са Басконијом који су изгубики са 76:80.

Утакмица Црвене звезде и Албе у хали "Александар Николић" почиње у 19.00, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво