Читај ми!

Радоњић после Цедевите Олимпије: Нереална разлика у односу на дешавања на терену

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његов тим одиграо тежак меч против Цедевите Олимпије и да је добра одбрана била кључна.

Звезда је после преокрета победила Цедевиту Олимпију 79:64 у четвртом колу АБА лиге.

"Крајњи резултат не говори о оном што се дешавало током меча. Била је тешка утакмциа за нас, после доласка из Москве, без тренинга и мечева са огромном потрошњом", почео је Радоњић.

"Била је мала енигма како ћемо одреаговати. Почетак је показао да постоји опрезност, у дугој четвртини смо ушли у последњих неколико минута са енергијом и лакоћом, подигли смо инетензитет. Квалитет одбране је био значајно бољи. Успели смо да смањимо завидну разлику коју је Цедевита имала и да одемо на поен предности после првих 20 минута."

Звезда је дуел преомила у последњој деоници и на крају славила са +15.

"У другом делу је било у таласима на почетку, а онда смо успели да кроз добру одбрану дођемо и до одређеног броја добрих напада и реализације, која нам је омогућила да имамо мирну завршницу. Предност је била превелика у односу на оно што се дешавало на терену, Цедевита Олимпија је одиграла веома добро и ми смо у поседњем интервалу улозили екстра напор да бисмо дошли до вођства, а као плод самопоуздања и добрих момената дошли и до те нереалне разлике на крају", закључио је Радоњић.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво