Обрадовић пред Цибону: Квалитетан противник, да одиграмо најбоље што можемо

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да ће његов тим против Цибоне покушати да одигра најбоље што може. Сигурно да је Партизан велики противник и да ће ово бити добра утакмица, рекао је тренер кошаркаша Цибоне Владимир Јовановић.

Црно-бели ће у петак од 19 сати у Дворани "Дражен Петровић" у Загребу играти против Цибоне у четвртом колу АБА лиге, а класик региона обе екипе дочекују са три победе.

"У три кола смо непоражени и Цибона и ми. Оно што смо имали прилику да видимо и током припремног турнира у Опатији, на утакмици против Цибоне је да је то веома млада екипа која игра агресивну кошарку и која је у прва три кола показала квалитет који има. Спремамо се и пробаћемо да одиграмо најбоље што можемо, имајући у виду и ту припремну утакмицу коју смо играли против њих на турниру у Опатији", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

"Види се да имају изузетно добру хемију у тиму, види се да у сваком тренутку знају шта хоће. Наравно, то је заслуга и њиховог тренера и свих тих младих играча који играју са великом жељом, а на нама је да се кроз још два тренинга припремимо и одиграмо најбољу могућу утакмицу", истакао је Обрадовић.

Бек Партизана Урош Трифуновић очекује тешку утакмицу у Загребу, али верује у победу црно-белих.

"Цибона је врло млада екипа, чак су мало млађи и од нас. Очекује нас веома захтевна утакмица на обе стране терена, како у нападу, тако и у одбрани. Током предсезоне смо играли против и изгубили. Ипак, од тада до данас смо много порасли као екипа, иако се још увек уигравамо. Цибона има скор 3:0 и дефинитивно је екипа која може да победи било кога у АБА лиги, али ми у Загребу идемо на победу", поручио је Трифуновић.

Јовановић: Партизан велики противник, одиграћемо храбро

Сигурно да је Партизан велики противник и да ће ово бити добра утакмица, рекао је тренер кошаркаша Цибоне Владимир Јовановић.

"Сигурно да је Партизан велики противник и да ће ово бити добра утакмица, ми смо једине непоражене екипе у досадашњем делу такмичења што утакмици додаје још једну посебну драж. Свесни смо њихових квалитета и снаге, знамо да су они екипа која је сложена за највише циљеве."

"Ми смо радили као и до сада максимално колико знамо и можемо. Одиграћемо храбро и јако, да покажемо сав таленат и квалитет који имамо и надамо се да ћемо након утакмице бити задовољни", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Кошаркаш Амар Гегић очекује јако тешку утакмицу.

"Морамо одржати концентрацију на нивоу свих 40 минута и испоштовати договоре из свлачионице, као и да одиграмо са пуно контакта. Надамо се да ће бити што више публике која ће нам свакако олакшати својом подршком и која ће покушати да нас погурати ка победи", рекао је Гегић.

 

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво