Читај ми!

Радоњић: Битна победа, узевши у обзир околности, следи ЦСКА

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је након победе над Жалгирисом да су његови изабраници остварили веома битан тријумф, узевши у обзир све проблеме и околности у којима се играо меч.

Црвена звезда се након дужег времена вратила у "Штарк арену" и забележила другу победу у овосезонском издању Евролиге, прву на домаћем терену.

Савладан је Жалгирис са 73:61, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић био је веома задовољан након меча.  

"Осећај после утакмице је веома добар. Ово је изузетно битна победа за нас, нарочито имајући у виду моменат у којем се налазимо и све проблеме са којима се суочавамо", изјавио је Радоњић.

Тренер Звезде оценио је да је одбрана била на завидном нивоу током целог меча, а да је напад прорадио у других 20 минута. 

"Утакмица је била веома тешка од почетка до краја. Наша одбрана је била на добром нивоу скоро свих 40 минута, али смо офанзивно били далеко бољи у другом полувремену. Баш као што сам рекао на полувремену - требало је да заиграмо боље у нападу, а то смо и учинили. Честитао бих својим играчима", изјавио је Радоњић.

Српски клуб до краја недеље очекују још две веома тешке утакмице. 

Већ у петак гостују у Москви и играју против екипе ЦСКА у наредном колу Евролиге, да би потом у недељу дочекали Цедевиту Олимпију у регионалном такмичењу.

"Видећемо како ћемо да изанализирамо ситуацију у којој се налазимо, а потом донети одлуке за план за меч за ЦСКА. Они су фаворити Евролиге, знамо да нас чека тежак меч, знамо сви у каквом смо стању. Видећемо како ћемо преживети ту утакмицу", закључио је Радоњић.  

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво