Читај ми!

Финикс декласирао Лејкерсе, шампион постигао скоро 50 поена за четвртину

Кошаркаши Финикс санса савладали су Лос Анђелес лејкерсе са убедљивих 123:94 у предсезонском мечу НБА лиге, док је бранилац шампионског прстена Милвоки такође био сигуран и савладао Оклахому 130:110. Победе су током ноћи забележили још Сан Антонио спарси и Чикаго булси.

Прошлогодишњи финалиста искористио је одсуство Леброна Џејмса и још неуиграну екипу Лејкерса, да оствари изузетно убедљив тријумф.

Финикс је од првог до последњег минута имао предност, осим једног кратког периода током другог периода, а дуел је одлучен у трећој четвртини коју су гости добили 37:20.

Санси су лепо распоредили поене – предводио их је Крис Пол са 15, Шамет је имао 13, док су по 12 додали Мекги и Смит.

"Језерџије" су имале само двојицу расположених играча, били су Ентони Дејвис који је постигао 19 поена, док је 17 додао Кармело Ентони. Колико су остали били индиспонирани потврђује податак да је следећи на листи стрелаца имао тек осам.

Актуелни шампион Милвоки није имао проблема у утакмици са Оклахома ситијем, иако је поново прва звезда Јанис Адетокумбо имала скраћену минутажу. "Грчка звер" одмара полако улази у ритам, а Бакси су декласирали Тандер 130:110.

Све је било готово после првих 12 минута, у којима су домаћи играчи убацили скоро 50 поена (48:32), а најефикаснији је био Нвора са 15 поена, једним више од Брајанта и Мидлтона.

На другој страни, бољи од осталих био је Лугентс Дорт са 19 поена. Алексеј Покушевски играо 19 минута и убацио је два поена уз шут из игре 1/6.

Драматичне победе са по једним поеном разлике остварили су Сан Антонио спарси над Орландом (101:100), односно Чикаго булси над Кливлендом (102:101).

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво