Читај ми!

Милојевић "челичи" центре Голден Стејта

Српски стручњак Дејан Милојевић, познат по свом маестралном раду са високим играчима, пренео је своје знање у НБА лигу и екипу Голден Стејт вориорса, где ради као асистент у стручном штабу Стива Кера. Милојевић је пред меч Вориорса са Денвером "челичио" Кевона Лунија.

Пред меч Голден Стејта и Денвера у оквиру предсезоне НБА лиге, Дејан Милојевић радио је на ниском посту са центром "ратника" Кевоном Лунијем.

Луни се добрано помучио да уопште помери некадашњег центра ФМП-а, Партизана, Будућности, Валенсије и Галатасараја.

Након низа успешних година на клупи Меге и Будућности, Милојевић је отишао пут САД, где га је ангажовао Стив Кер у стручном штабу Голден Стејт Вориорса.

"Дејан је дивна душа, срећан човек који воли кошарку. Воли свој посао, као и то што је део стручног штаба. Има сјајан смисао за хумор, много воли да се смеје, има бројне тренерске и људске квалитете. Такође и велико искуство у раду са центрима што нам је јако битно", изјавио је тренер Вориорса Стив Кер. 

Познато је колико је Милојевић имао заслуге у напретку високих играча, који су се доказали како у Европи, тако и у НБА лиги.

Милојевић ће у Вориорсима радити са веома квалитетним и талентованим центрима, а акценат ће бити на Џејмсу Вајзмену и Кевону Лунију.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво