Читај ми!

Јанис је господар сунца у Висконсину, Милвоки преполовио предност Финикса у НБА финалу

Екипа Милвокија преполовила је заостатак у НБА финалу против Финикса на 2-1, пошто је славила на свом паркету у трећој утакмици финалне серије са убедљивих 120:100. Моћни Јанис бројао до 41.

Бакси су предвођени својом првом звездом Јанисом Адетокумбом преузели контролу над утакмицом средином другог квартала (серија 30:9), који су на крају добили са 17 поена разлике (35:17).

”Грик Фрик” је меч завршио са 41 поеном, 13 скококова и шест асистенција. Занимљив је податак да је погодио чак 13 од 17 изведених слободних бацања. Уз то завршио је меч са врло добрих 60 процената успешности у шуту.

Одлично су га овога пута испратили Џру Холидеј са 21 поеном (пет тројки) и 9 успепшних додавања, док је Крис Мидлтон дуел завршио са 18 поена и седам ухваћених лопти.

У редовима Санса није било играча са преко двадесет убачених поена. На 19 уз 9 асистенција зауставио се мозак екипе Крис Пол, док су по 18 убацили Џае Краудер и Диандре Ејтон, који је имао и 9 скокова.

Најбољи шутер екипе из Аризоне Девин Букер најблаже речено није имао своје вече, пошто је постигао свега 10 поена уз катастрофалан шут из игре - 3 од 14.

Финикс сада води са 2-1 у финалу, а четврти меч игра се такође у ”Фисерв Форуму” у Милвокију у ноћи између уторка и среде.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво