Читај ми!

Финикс надиграо Клиперсе и у другом мечу финала Запада

Кошаркаши Финикса су на свом терену надиграли ЛА Клиперсе са 104:103 у врло драматичној завршници другог меча финалa Западне конференције НБА лиге. Играч одлуке био је Деандре Ејтон, који је постигао погодак у финишу меча, после промашаја Пола Џорџа.

Кошаркаши ЛА Клиперса су добро ушли у меч и повели на гостовању, али је онда почела резултатска клацкалица која је трајала током целе утакмице да би се у завршници ушло у потпуну неизвесност.

О победнику се одлучивало у последњим секундама, а концентрисанији су били домаћини и однели су другу победу у финалној серији Западне конференције.

Седам секунди пре краја Клиперси су водили са 103:102, а Пол Џорџ је из слободних бацања пропустио прилику да увећа предност, да би у последњим секундама Деандре Ејтон, на додавање Џеја Краудера, постигао победоносни кош за домаћине.

Најефикаснији играч меча био је Камерон Пејн из победничког тима, који је пружио партију каријере. Убацио је 29 поена уз девет асистенција. Деандре Ејтон је сусрет завршио са 24 коша и 14 скокова, а Камерон Џонсон и Дарио Шарић су додали по 11.

У пораженом тиму Пол Џорџ је постигао 26 кошева, али је пропустио и најважнију прилику за свој тим. Реџи Џексон је убацио 19, а Ивица Зубац 14 поена уз 11 скокова.   

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво