Читај ми!

Американци склапају коцкице за злато – Лав и Мидлтон иду у Токио, Пол одбио позив

Амерички кошаркаши Крис Мидлтон и Кевин Лав играће за селекцију САД на Олимпијским играма у Токију, саопштили су И-Ес-Пи-Ен и Атлетик, док је Крис Пол одбио позив.

Репрезентација САД ће у Токију имати суперталентовану екипу, која ће са разлогом важити за првог фаворита за златну медаљу.

Тиму, који ће бројати 12 играча, придружили су се Крис Мидлтон и Кевин Лав, док је Пол одбио, иако је у почетку било објављено да ће наступити.

Лав се није много наиграо кошарке у Кливленду ове и претходних сезона, па ће му играње на интернационалном нивоу добро доћи да поврати форму.

Са друге стране, Мидлтон и Пол играју финале конференција на Истоку и Западу и веома су битни шрафови у игри Милвокија, односно Финикса. 

За сада су интересовање и учешће на Олимпијским играма изразили и потврдили: Кевин Дурент, Џејмс Харден, Бем Адебајо, Дрејмонд Грин, Демијан Лилард, Џејсон Тејтум, Девин Букер, Бредли Бил, Кевин Лав, Крис Мидлтон, Крис Пол.

Уколико сви буду у могућности да играју за САД, то значи да је преостало још једно место.

Биће занимљиво видети за кога ће се определити Грег Попович. 

САД су на Светском првенству доживеле велики неуспех, заузевши тек седмо место, али зато на ОИ бране златну медаљу, освојену у Рију 2016. године. 

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво