Читај ми!

Филаделфија надиграла Атланту, Богдановић солидан

Кошаркаши Филаделфије убедљово су надиграли Атланту са 127:111 на гостовању и повели са 2:1 у полуфиналној серији источне конференције. Гости су славили захваљујући одличној тимској игри коју нису успели да зауставе Јанг, Колинс и Богдановић.

У тиму Филаделфије чак шест играча је меч завршило са двоцифреним шутерским учинком, а већ на старту су убедљиво повели упркос доброј ефикасности Богдановића и Јанга који су постигли 12 од првих 14 поена домаћина.

Већ на почетку меча Дени Грин је доживео повреду листа, па су гости били ослабљени до краја меча, али се то није ни најмање осетило.

Уз одличну игру Џоела Ембида, у тиму гостију главни терет су понели играчи са клупе предвођени Фурканом Коркмазом који је по уласку у игру убацио осам поена за три минута.

Атланта је само у другој четвртини и у финишу меча успевала да пружи адекватан отпор гостима али без шанси зан ни за изједначење.

У пораженом тиму Тре Јанг је био најефикаснији играч меча са 28 поена, а пратили су га Џон Колинс са 23 и Богдановић са 19 постигнутих поена, додуше само четири у другом полувремену. И српски кошаркаш се утопио у шутерско сивило Атланте.

У победничком тиму Џоел Ембид је са 27 поена, 9 скокова и 8 асистенција је био најефикаснији а још петорица играча су имала двоцигрен шутерски учинак. Харис 22, Симонс 18, Коркмаз 14 и Кари и Вилијамс по 12 постигнутих поена.

Четврту утакмицу полуфинала Атланта и Филаделфија играће у ноћи између понедељка и уторака.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво