Читај ми!

Радоњић: Одбрана донела тријумф

Одбрамбено је ово био наш најбољи меч у финалној серији и то нам је донело тријумф, изјавио је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић после освајања титуле шампиона АБА лиге.

У мајсторици финалне серије плеј-офа регионалног такмичења црвено-бели су савладали Будућност 67:60 и освојили пету титулу у АБА, а тренеру црвено-белих ово је четврти шампионски прстен Јадранске лиге.

"Утакмица је била веома добра, права такмичарска, отприлике управо онаква какву сам и очекивао. Одиграли смо четири меча у кратком временском интервалу и добро се познајемо. Било је и нагомиланог умора што је и уобичајено у оваквим серијама", рекао је Радоњић после меча.

"У нападу нисмо били добри, нисмо имали довољно расположених играча. У појединим тренуцима нисмо доносили ни добре одлуке, али ипак морам да похвалим моје играче који су све успели да издрже. Титула је освојена против Будућности која била сјајна. Финале је било добро и интересантно за гледање, а ми смо таман толико колико је требало били бољи".

Радоњић није пропустио прилику да се захвали навијачима на великој подршци, али и свима онима који су дали допринос великом успеху.

"Честитао бих и захвалио бих се играчима, стручном штабу, председнику клуба Небојши Човићу, генералном менаџеру Филипу Сунтурлићу, а посебно нашим докторима и физиотерапеутима који су ове сезоне урадили лавовски део посла и ова последња четири месеца били главни људи у клубу", закључио је Радоњић.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво