Читај ми!

Милојевић: Ко буде боље изнео притисак - победиће

Тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић изјавио је да ће у мајсторици финала АБА лиге победити екипа која боље изнесе притисак важности меча.

Кошаркаши Црвене звезде и Будућности у петак од 20.30 сати у Београду играју пети, одлучујући меч финалне серије АБА лиге.

"Очекује нас пета утакмица, верујем да ко буде боље изнео притисак важности меча, да ће имати веће шансе да победи. Обе екипе су на гостовањима имале шансу за победу, нису их искористиле. Видећемо да ли ћемо успети да победимо на страни" рекао је Милојевић, преносе Вијести.

Кошаркаш Будућности Петар Поповић очекује велику борбу, као и у претходна четири меча.

"Пета утакмица се неће много разликовати до претходне четири, које су биле изузетно физички и ментално захтевне. Црвена звезда је добра екипа, ми имамо своје адуте и бићемо спремни да дамо све од себе и покушамо да дођемо до победе у Београду. На моменте смо показали добру игру, на моменте смо имали празне минуте. Ако желимо победу, морамо празне минуте да сведемо на минимум. Ако будемо концентирисани и спремни да неке основне ствари радимо на врхунском нивоу, мислим да можемо да остваримо победу", поручио је Поповић.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво