Читај ми!

Хоћеш уживо да гледаш Никсе у плеј-офу? Спреми минимум хиљаду долара!

После пуних осам година поста, плеј-оф кошарка ће се поново играти у чувеном ”Медисон Сквер Гардену”. Зато и не чуди што најјефтинија карта за први меч Никса и Хокса стаје 968 долара!

Да, добро сте прочитали. Готово хиљаду ”зелембаћа” је потребно издвојити за утакмицу прве рунде плеј-офа Источне конференције коју ће четвртопласирани Њујорк играти против петопласиране Атланте.

Предвођени на терену ове сезоне спектакуларним Џулијусом Рендлом (извесно добитник награде за играча који је највише напредовао), те тренером који је прошлог лета преузео рушевине од тима и за свега једну сезону успео да направи метеорски успон, Томом Тибодоом, Никси су без дилеме највеће изененађење године.

”Hustle basketball", односно кошарка са великом енергијом на оба краја терена, побрала је сасвим сигурно поприличне симпатије у свету кошарке, а без дилеме завредила поштовање читаве јавности. Никси не играју најлепшу кошарку, али играју добру кошарку. Баш добру (скор 41-31).

То се осећа и ван терена, па је за прво појављивање Никса у доигравању од сезоне 2012/13 у ”Великој јабуци” интересовање огромно.

Најлошија и најјефтнија карта у ”Меки” стаје 986 долара (извор ticketcity.com), док за оне на самом паркету треба издвојити целих 12 хиљада!

Дакле, паре су тамо где су Никси, који су и поред катастрофално лоших игара у претходним годинама и даље највреднија НБА франшиза, чију вредност магазин Форбс процењује на 5 милијарди долара.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво