Читај ми!

ЦСКА чува Итудиса, уговор до 2023. године

Грчки кошаркашки стручњак Димитрис Итудис продужио је уговор са московским ЦСКА на још две године, саопштено је на сајту руског клуба.

Итудис је на клупу "армејаца" дошао 2014, и са новим уговором који истиче 2023. године биће тренер са најдужим стажом у новијој историји ЦСКА.

Са славним московским клубом Итудис је освојио две титуле шамапиона Европе, а шест пута је учествовао на Фајнал-фору Евролиге и исто толико пута био шампион ВТБ лиге и првак Русије.

Колико је ово успешна сарадња на обострано задовољство сведочи и податак да је грчки стручњак 2016. и 2019. године биран за најбољег тренера Евролиге, а колеге су га у протеклом периоду чак три пута именовале и за најбољег тренера ВТБ лиге.

Итудис је најуспешнији тренер у историји ЦСКА по броју победа у Евролиги.

Под његовим вођством Московљани су забележили 375 тријумфа од укупно 455 мечева.

"Велика је привилегија и част да су ми Нориск Никел, Андреј Ватутуин и ЦСКА указали поверење да и даље водим тим. Искрено сам захвалан на томе. Као што навијачи и менаџмет клуба знају врло добро, за мене је то и обавеза да боје, историју, али будућност ЦСКА браним на најбољи могући начин", рекао је грчки стручњак.

"Захваљујући сарадњи са људима из менаџмента, стручног штаба, играчима и сви запосленима у клубу, осећам да сам постао бољи тренер и човек. Обећавам да ћу наставити напорно да радим, доносим нове идеје и улажем много труда", закључио је Итудис.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво