Читај ми!

Радоњић: Више добрих момената него лоших

Одиграли смо меч у ком смо на нашу срећу имали више добрих момената него лоших. Свакако смо знали да морамо да смањимо број грешака, а то није било нимало лако јер смо играли против Будућности која је јако квалитетан тим и има своје предности, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после победе против Подгоричана у првом мечу финала плеј-офа АБА лиге.

Црвено-бели су савладали Будућност 82:78 и повели у финалној серији АБА лиге.

"Градили смо резултат све време, успевали у неким периодима да играмо јако добро, у некима смо играли и лоше. Градећи тај резултат дошли смо до предности која је била доста велика, али је Будућност својим квалитетом који поседује без икакве дилеме направила искорак и ми смо у завршници успели да дођемо до победе и резултата 1:0. Наравно, тек је почетак", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Из дана у дан морамо да правимо анализу, посматрамо ствари и доносимо одлуке, додао је Звездин тренер.

"Некада је то нажалост на дан саме утакмице. Волден Они не тренира са екипом од утакмице са Игокеом, а пре тога је тренирао два пута у десет дана. Статус Јагодића-Kуриџе захтева процес који је потребан да он изађе из повреде и досегне ниво потребне спреме. Kод обојице је присутна велика жеља. Имамо два дана до наредног меча, не бих превише анализирао нашу позицију. Пробаћемо да се одморимо, поразговарамо и направимо план за наредни меч", рекао је тренер црвено-белих.

Утакмица број два финалне серије игра се у уторак од 20.30 у хали "Александар Николић".

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво