Читај ми!

Никси осигурали предност домаћег терена против Атланте, Визардси на победу од плеј-офа

Кошаркаши Њујорка савладали су Бостон са 96:92 и последњем колу НБА лиге и обезбедили предност домаћег терена у дуелу са Атлантом у плеј-офу. Вашингтон бољи од Шарлота 115:110, Визардси са осмог места иду плеј-ин.

Победом над Бостоном, екипа Њујорк Никса обезбедила је четврто место на Истоку пред старт плеј-офа, што значи да ће у првом колу имати предност домаћег терена против Атланте.

Бостону је седмо место било загарантовано, па су Селтикси одмарали већину стартера, али и поред тога пружили јак отпор Никсима.

Џулијус Рендл и Ар Џеј Берет заједно су постигли 42 поена за Никсе, који ће у првом колу плеј-офа играти против Атланте, која и пре последњег меча има загарантовано пето место.

Са шесте позиције у плеј-оф иде Мајами, који чека резултате мечева Милвокија и Бруклина, како би играчи тима са Флориде знали ко ће им бити противник у првој рунди плеј-офа.

Вашингтон је био бољи од Шарлота 115:110, чиме је тим из престонице САД обезбедио осмо место и пласман у плеј-ин.

Визардси ће играти са Бостоном за седму позицију у плеј-офу, а уколико изгубе имаће још једну шансу да дођу до доигравања, уколико победе бољег из дуела између Индијане и Шарлота, који су завршили на позицијима девет и десет.

Бредли Бил био је најефикаснији у екипи Визардса са 25 поена, док је Расел Вестбрук забележио нови трипл-дабл - 23 поена, 15 скокова и 10 асистенција.

У току ноћи играју се сви мечеви последњег кола НБА лиге, после којих ће се знати коначан распоред екипа на табели, односно ко ће директно у плеј-оф, а ко у плеј-ин.

Да подсетимо, од ове сезоне по шест првопласираних екипа на ИСтоку и Западу иде директно у плеј-оф, док ће тимови од седмог до десетог места играти плеј-ин.

Седмопласиране екипе играју против осмопласираних, победник у плеј-оф иде са седме позиције, док поражени игра против бољег из дуела деветопласиране и десетопласиране екипе, а бољи из тог новог дуела ће у доигравање са осме позиције.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво