Читај ми!

Јокић за РТС: Важно да побеђујемо, а нема потребе да одмарам

Иако то изгледа скоро немогуће обзиром на све досадашње одличне утакмице, Никола Јокић игра боље из утакмице у утакмицу. Ноћас је постигао 31 поен и дошао још ближе титули МВП играча НБА лиге. Предводио је тим до победе над Минесотом од 114 према 103. После утакмице Александар Жигић је разговарао са Николом Јокићем, али и са Влатком Чанчаром, који је такође имао значајно вече.

Сви су одлично расположени у тиму Денвера после нове победе а тренер Мајкл Мелоун увек истиче одличну игру Николе Јокића кога хвали већ годинама. Влатко Чанчар је имао вече каријере постигавши 14 поена, највише од како је дошао у НБА лигу.

"Хвала на похвалама. Мислим да као тим стварно функционишемо добро. Са ветеранима у екипи много је лакше и мени и свим млађим играчима у екипи када добијемо шансу овако на крају сезоне. Имамо изванредну подршку и на терену и ван њега. Ово што смо урадили вечерас добар је подстрек да наставимо даље.", рекао је Чанчар.

Никола честитам на победи. Ти си одговорио свима да ли ћеш одмарати, 31 поен 14 скокова и 4 асистенције, значи ништа од одмарања.

"Чак су ме и саветовали да не играм, па сам и ја чак размишљао о томе, али ништа ми не фали, па сам одлучио да нема потребе да одмарам. А утакмица је била јако, јако добра. Било је стварно супер, а одлично су одиграли и играчи који нису стално у игри.", рекао је Јокић.

Остале су још две утакмице до краја редовног дела сезоне. У ноћи између петка и суботе играју против Детроита, а онда се враћаку кући и на свом терену дочекују тим Портланда.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво