Читај ми!

Богдан за РТС: Плеј-оф је за нас адреналин и следећи ниво

Након нове победе над Вашингтоном, која је је његовој Атланти донела место у плеј-офу, Богдан Богдановић поручио је да је узбуђен што ће он и његов тим играти у доигравању, као и да је у сталном контакту са људима око репрезентације Србије.

”Добро је, добро је да смо победили и обезебдили топ 6 и плеј-оф ове године. Стварно сам срећан због тога”, рекао је Богдановић одговарајући на питање дописника РТС-а после победе над Визардсима од 120:116.

Он је додао да је тренутно фокусиран на дешавања у НБА, а да ће о репрезентацији и квалификацијама размишљати кад за то дође време.

”Не знам како ће бити ове године јер је стварно тај распоред чудан. Чини ми се да ће НБА да се врати у нормалу следеће године, али се још ништа дефинитивно не зна. Доста је била напорна ова сезона, видећемо и докле ћемо да догурамо у плеј-офу, па ћемо онда да видимо. Али да, у контакту смо сви, и играчи, и са Игором (Кокошковим) и Данилом (Предраг Даниловић, председник КСС), сви се чујемо између себе и пратимо једни друге”, рекао је Богдан.

На питање како види досадашњи ток сезоне у Атланти, српски репрезентативц је рекао:

”Мислим да сам се добро пронашао овде и мислим да ми је тренер пуно помогао у томе. Оно што он жели, желим и ја - да побеђујемо сваку утакмицу. Нашли смо неки заједнички језик. Он као бивши играч зна како је то кад си шутер, да треба да дотакнеш лопту пар пута, да уђеш у ритам... Доста се разуме у то, и сигурно да је пуно помогао и мени, али и осталима у екипи да пронађемо тај неки победнички менаталитет”, искрен је Богдновић.

А пошто је обезбеђен плеј-оф, то ће бити нова врста изазова.

”То ће за нас бити адреналин највише и неко ново искуство, то је оно за шта радиш. Имамо ту доста играча који су играли, сигурно да ће нам они помоћи. Али то су, што се каже овде, Next level games (утакмице на вишем нивоу)”, закључио је Богдановић.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво