Читај ми!

Бајић: Да испишемо нову страницу историје клуба

Tренер Игокее Драган Бајић пред мајсторицу полуфинала АБА лиге са Црвеном звездом изјавио да је пун самопоуздања и да његов тим у Београд не иде с белом заставом, већ са намером да однесе победу. Шеф стручног штаба Игокее био је веома задовољан игром коју су његови изабраници пружили у прошлом мечу коју намеравају да понове и у Београду.

Бајић је истакао да се црвено-бели сматрају фаворитом у мајторици полуфинала Јадранске лиге која ће се играти у уторак од 18 сати и 30 минута у дворани "Александар Николић".

"Идемо да пружимо што јачи отпор фаворизованом противнику. Намера нам је да добијемо тај меч, испишемо нову страницу историје клуба и пласирамо се у финале", рекао је Бајић за сајт регионалног кошаркашког такмичења.

Црвена звезда је славила у првом мечу са 76:61, док је у реваншу Игокеа била боља резултатом 81:68.

Шеф стручног штаба Игокее био је веома задовољан игром коју су његови изабраници пружили у прошлом мечу.

"Све постављене задатке су испоштовали у највећој мери и одиграли су сјајну утакмицу, поготово када је у питању одбрана. Морам да вјерујем у оно што радим и да верујем у момке са којима радим. То је група веома поштених и интелигентних момака. Велики број информација припремимо за утакмицу и они то на најбољи могући начин спроводе на паркету".

Бајић је констатовао да иако се Игокеа бори за своје прво учешће у финалу АБА лиге, не осећа притисак.

"Настојао сам да то пренесем и на моје играче и да растерећени идемо у Београд, да покушамо да играмо што бољу кошарку, како у дефанзивном тако и у офанзивном делу. Знам да неће бити лако, а Црвенеу зезду и мог пријатеља Дејана Радоњића веома поштујем и ценим оно што раде. Уз сав квалитет који поседују неће нам бити лако", констатовао је Бајић.

Првотимац Игокее и повремени репрезентативац Србије Далибор Илић свестан је да предстоји веома захтевна утакмица.

"Играмо на гостујућем терену, али на меч долазимо без притиска. Наш императив је победа и искористићемо све шансе које нам се пруже да дођемо до тријумфа. Показали смо да то можемо", истакао је Илић.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво