Читај ми!

Будућност боља од Морнара за пласман у финале АБА лиге

Кошаркаши Будућности савладали су Морнар са 92:81 и у другом мечу полуфиналне серије АБА лиге и пласирали се у финале. Други финалиста биће познат у уторак када мајсторицу играју Црвена звезда и Игокеа.

Будућност је у Бар дошла по победу и стигла је до циља. Морнар је пружио снажан отпор, али је гост успео да одбије све налете Барана, забележи победу и пласира се у финале.

Барани су нешто боље ушли у меч сигли до плус шест - 10:4. Будућност је повезала редове, преокренула резултат и до краја периода повела са 27:20.

Наставак је донео два преокрета. Прво је домаћин успео да истопи предност Будућности и поведе - 38:34. Поново су гости заиграли агресивније и до одласка на велики одмор стекли предност од два поена 52:50.

У трећој четвртини Будућност је преломила резултат, константно је повећавала предност до максималних плус 15 - 79:64. Гост је тројком ублажио заостатак и при резултату 79:67 ушло се у последни период.

Тим из Подгорице у последњој четвртини одржавао је двоцифрену предност и на крају славио резултатом 92:81.

Будућност је до тријумфа предводио Кобс са 21 поеном, Дела и Рид су додали по 14. У домаћој екипи Недам је убацио 13 поена, Смит 12, а Врањеш 11.

Будућност ће у финалној серији играти са бољим из дуела Црвене звезде и Игокее. Мајсторица је на програму у уторак од 18.30 у дворани Александар Николић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво