Читај ми!

Кобс: Одбраном до финала; Луковић: Бољи смо од Будућности

Одбрана је кључна у полуфиналној серији плеј-офа против Морнара, радимо на њој целе недеље и верујемо да ћемо већ у петак изборити пласман у финале АБА лиге, рекао је кошаркаш Будућности Џастин Kобс.

Подгоричани су у првом мечу примили чак 31 поен у првој четвртини, али потом су "затегли" одбрану, дошли до победе 97:88 и повели у серији 1:0.

"Другу утакмицу морамо боље да отворимо, да их држимо на 18 до 20 поена по четвртини. Ако у томе успемо, судбина ће бити у нашим рукама", истакао је Kобс, а преносе Вијести.

Kошаркаш Морнара Урош Луковић верује да његов тим може да направи преокрет против Будућности у полуфиналу АБА лиге, упркос поразу у првом мечу.

"Пресудила је одбрана, можда неке друге ствари, али и даље мислим да смо боља екипа од Будућности. Верујем да ћемо код куће победити и на трећој утакмици у Подгорици се изборити да играмо финале", рекао је Луковић.

Центар Морнара додао је да се узда у добру атмосферу у екипи.

"У одбрани нисмо испоштовали неке ствари које смо договорили, али имамо времена до петка да то променимо. Најбитније је да је хемија у тиму добра, да смо сви здрави, а вратио се и Вајтхед, тако да мислим да имамо велике шансе да изједначимо, а онда и славимо на трећој утакмици", закључио је Луковић.

Други меч полуфинала између Морнара и Будућности игра се у петак од 21 сат у дворани "Тополица".

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво