Читај ми!

Страшан трипл-дабл Дончића са 20 асистенција, Оклахома без Покуа примила 152 поена

Богат програм НБА лиге у ноћи између суботе и недеље обележило је неколико занимљивих и ефикасних мечева, као и сјајне индивидуалне партије одређених играча. Српски кошаркаши, осим Николе Јокића који је поново доминирао и Богдана Богдановића, који се вратио после кратке паузе због повреде, нису добили прилику да заиграју.

Далас је на свом терену савладао Вашингтон резултатом 125:124, уз невероватну партију Луке Дончића.

Словеначки репрезентативац имао је страшан трипл-дабл са 31 поеном, 12 скокова и чак 20 асистенција (рекорд каријере) и био најзаслужнији за тријумф "телади".

У Тексасу су виђена два преокрета - прво је Далас испустио двоцифрену предност, а онда успео да још једном преокрене и у завршници меча стигне до тријумфа.

Утакмица у којој наступа Расел Вестбрук није могла да прође без његовог печата, па је Броди био најефикаснији појединац са 42 поена, 10 ухваћених лопти и девет успешних додавања.

Далас је остао шести на Западу са 36 победа и 27 пораза, колико имају и петопласирани Лејкерси, док су Визардси десети на Истоку са скором 29-35.

Оклахома је играла без Алексеја Покушевског и доживела прави дебакл од Индијана Пејсерса, пошто је поражена резултатом 152:95.

Тандер је, колико год звучи невероватно, могао и горе да прође, пошто је у прве три четвртине примио чак 126 поена и, да Пејсерси нису прикочили, катастрова би имала и веће размере.

Доминантан је био Домантас Сабонис који је такође уписао трипл-дабл са 26 поена, 19 скокова и 14 асистенција.

Баш као Марјановић, ни Немања Бјелица поново није добио шансу у Мајамију, који је са 127:107 савладао Кливленд и наставио борбу за плеј-оф.

Победе су још остварили Шарлот хорнетси, Голден Стејт вориорси, Њу Орлеанс пеликанси, Орландо меџик, Јута џез...

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво