Читај ми!

Милвоки осетио каквог је играча испустио – маестрални Богдановић убацио 32 поена

Српски кошаркаш Богдан Богдановић наставио је са блиставим партијама у финишу регуларног дела сезоне у НБА лиги и поново био најзаслужнији за тријумф Атланте. Хокси су савладали Милвоки 111:104 у утакмици у којој је Богдановић поново био најефикаснији.

Богдан је доминирао и сјајном шутерском представом затрпао кош екипе у којој је мало недостајало да заврши током прелазног рока.

Некадашњи кошаркаш Партизана, Фенербахчеа и Сакрамента је на паркету провео скоро 37 минута и за то време постигао 32 поена, ухватио једну и имао по три асистенције и украдене лопте.

Српски бек је имао преко 50% успешности из игре (12/21), а погодио је шест тројки из 11 покушаја.

На маестралан начин је још једном одменио повређеног Треа Јанга и потврдио да би могао да буде носилац игре и када се плејмејкер опорави од повреде, а ривалу показао без каквог је играча остао.

Подсетимо, у новембру је био надомак преласка у редове Бакса, али су Милвоки и Сакраменто направили велику грешку јер су преговарали са играчем пре почетка "трејд дедлајна", што је забрањено.

Чак 12 је постигао у последњој четвртини у којој  је Атланта убацила 41 поен и направила преокрет, пошто је ривал имао солидну предност.

Богдану је највише помогао Ертер са 20 поена, односно Колинс који је додао кош мање.

На другој страни, очекивано је најбољи био Јанис Адетокумбо, који је меч завршио са 31 поеном (11/17 из игре) и 14 скокова, Крис Мидлтон је додао 23, док је Џру Холидеј уписао дабл-дабл (19 поена и 11 асистенција).

"Јастребови" су у одличној форми и тренутно су четврти на табели Источне конференције са 34 победе и 27 пораза, док је Милвоки одмах изнад са скором 37-23.

Победе су још остварили Вашингтон визардси, Индијана пејсерси и Голден Стејт вориорси.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво