Читај ми!

Радоњић: Свесни смо важности и тежине меча у Задру

Тренер кошаркаша Црвене звезде, Дејан Радоњић, истакао је да је екипа свесна важности сутрашње утакмице против Задра и да ће црвено-бели ићи на победу.

Екипа Црвене звезде, која је отпутовала комплетна у Хрватску, има прилику да победом над Задром осигура прво место на табели, чиме би стекла предност домаћег терена пред почетак плеј-офа.

"Очекује нас меч против екипе која је знала да одигра јако добре утакмице у АБА лиги. Свесни смо важности меча и зато желимо да добром игром у оба правца градимо резултат и дођемо до онога што нам је најважније а то су бодови против једне врло искусне и добре екипе Задра", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Kапитен Бранко Лазић сложио се са тренером и оценио да Задар има врло искусне играче.

"Тешка утакмица је пред нама јер знамо шта нам доноси и то против екипе која је остварила свој циљ и сигурно нас чека растерећена у овом мечу. Рецепт за овакве дуеле се зна, добра игра у одбрани, чврсто, борбено на сваку лопту јер победа доноси прво место пред плеј оф. Задар има врло искусне играче, увек су имали добре шутере, борбену екипу јаке центре. Мораћемо да одиграмо добру утакмицу како би дошли до бодова" рекао је капитен црвено-белих.

Екипа Црвене звезде тренираће вечерас у дворани "Јазине" пред утакмицу која се игра у понедељак од 18.00.

Одмах по завршетку меча екипа се враћа у Београд и почиње припреме за почетак доигравања које стартује одмах након Ускрса.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво