Читај ми!

Радоњић: Против Крке са великом енергијом

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да његов тим против Крке мора да покаже велику енергију и борбеност. Дуел у Новом Месту игра се у уторак од 18.30.

Црвено-бели играју против домаће Крке заостали меч 18. кола АБА лиге, а меч има велики резултатски значај за обе екипе, за црвено-беле у погледу пласмана на врху табеле, док Крка тренутно заузима 12. место.

"Очекује нас још један меч у Словенији у распону од 48 сати, након Љубљане имамо утакмицу у Новом Месту против екипе Крке којој је сваки меч од изузетне важности. Сигурно да ће изаћи на терен са великом мотивацијом да изборе опстанак у АБА лиги."

"Ми зато морамо пре свега добро припремити и онда и одиграти меч са великом енергијом и борбеношћу, свесни чињенице да смо у Новом Месту имали доста лоших искустава што нас додатно упозорава пред овај меч", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Првотимац Марко Симоновић истакао је да је екипа Крке ове сезоне показала да може да одигра добре утакмице против свих тимова у АБА лиги, посебно на свом паркету и без обзира на име и квалитет ривала.

"Налазе се у борби за опстанак и сваки меч им је сада јако битан. Због свега морамо да одиграмо максимално ову утакмицу борећи се за сваку лопту и уз велику енергију", рекао је један од најискуснијих првотимаца црвено-белих.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво