Читај ми!

Победа Мајамија над Бруклином уз звук сирене, нова повреда Дуранта

Мајами је на свом терену дошао до победе над Бруклином са 109:107 захваљујући поготку играча одлуке Бема Адебаја уз звук сирене. Поразу Бруклина пуно је допринела и повреда Кевина Дуранта који је меч напустио већ на самом почетку.

Један од најбољих НБА играча Кевин Дурент, који је прошлу сезону пропустио због повреде, добро је почео меч и на самом почетку постигао осам поена, а онда је доживео неови пех.

У четвртом минуту меча Дурант је повредио колено, напустио је терен и више се није враћао у игру а неизвесно је колико ће му времена бити потребно за опоравак.

Иако без водећег играча гости су пружили жесток отпор Мајамију који је имао предност током већег дел меча, па се на крају ушло у неизвесну завршницу.

Код резултата 107:107, Бруклин није искористио напад, а Мјами је добио прлику да реши утакмицу. Одговорност је преузео Бем Адебајо и погодио уз звук сирене за велику радост домаћина.

Јунак победе Бем Адебајо је био и најефикаснији у свом тиму са 21 поеном, а још петорица играча су имала двоцифрен шутерски учинак.

Мајами је до победе дошао без прве звезде Џимија Батлера, а прекинуо је серију од три пораза. Прошлогодишни финалиста плеј-ога НБА лиге је тек седми на Истоку, док Бруклин има два пораза више од лидера конфренције, Филаделфије.

Далас је претрпео нови пораз на свом терену, овога пута од Сакрамента са 107:121 упркос новој сјајној игри Луке Дончића, a Алексеј Покушевски успешно се опоравио од повреде рамена али га није хтео шут у дуелу Оклахоме и Торонта, па је његов тим поражен са 112:106. 

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Мајами - Бруклин 109:107
Шарлот - Портланд 109:101
Орландо - Хјустон 110:114
Торонто - Оклахома 112:106
Далас - Сакраменто 107:121
ЛА Клиперс - Минесота 124:105
 

 

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво