Читај ми!

Радоњић: Да одиграмо добар меч у оба правца

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће дуел са Цедевитом Олимпијом бити тежак. Црвено-бели у недељу од 17 сати играју у Љубљани против домаће екипе у заосталом мечу 24. кола регионалне АБА лиге.

Биће то други сусрет два тима у току ове седмице, пошто су у среду у Београду играли заостали меч 11. рунде, када је после драматичне завршнице победу уписала Звезда 82:81.

"Очекује нас још једна тешка утакмица у кратком временском периоду, са истим и врло квалитетним противником. Ови мечеви су додатно специфични јер их играмо у лигашком делу у распону од само три дана. Екипа Олимпија Цедевите је одличан тим, који је свој квалитет потврдио још једном и утакмицом у Београду. Мораћемо да одиграмо врло добар меч у оба правца и да се потрудимо да добри временски интервали које смо имали и приказали у утакмици у среду у Београду буду овога пута дужи", рекао је Радоњић за клупски сајт.

За разлику од првог меча, црвено-белих ће бити јачи за Лендрија Ннока који се враћа у састав јер није био регистрован за први меч.

"Још један јак меч очекује нас у кратком временском периоду против екипе Олимпија Цедевите. Све оно што смо знали и зашта смо се припремали потврдили су у Београду. Екипа одличних шутера која пуно трчи и има велики тимски квалитет. Биће помало необично одиграти са истим ривалом две утакмице у четири дана у истом такмичењу и то у лигашком делу, али циљ остаје исти као и пред први меч, да одиграмо чврсту, добру утакмицу у завршници лигашког дела такмичења против екипе која се као и ми бори за плеј оф", рекао је првотимац Дејан Давидовац.

После меча у "Стожицама" екипа Црвене звезде већ у недељу увече иде у Ново Место, где ће у уторак одиграти заосталу утакмицу против екипе Крке у дворани "Леон Штукељ".

Големац пред Звезду: Нова изазовна утакмица

Тренер Цедевите Олимпије Јурица Големац рекао је да његов тим морам да одигра на високом нивоу ако жели да победи Црвену звезду.

"Пред нама је нова изазовна утакмица. Црвена звезда ће у недељу бити јача него што је била у среду, јер се Лендри Ноко враћа у тим. Морамо да искористимо утакмицу у Београду и да исправимо грешке. Морамо да смањимо број изгубљених лопти, али истовремено морамо да будемо бољи у скок игри, да играмо физички и да трчимо што је више могуће", рекао је Големац.

"Ако желите да победите Звезду, морате да играте на највишем могућем нивоу и да будете концентрисани свих 40 минута меча. Потрудићемо се да забележимо нову победу у Стожицама."

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво