Радоњић пред Цедевита Олимпију: Дерби за друго место

Меч са Цедевита Олимпијом биће дерби за друго место и врло је важна утакмица за оба тима, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.

Црвено-бели у среду од 18 сати у заосталом мечу 11. кола АБА лиге дочекују екипу из Љубљане у хали "Александар Николић", а оба тима улазе у овај меч након важних победа у мечевима 25. кола АБА лиге - Звезда је славила против Игокее, док је Цедевита Олимпија савладала Морнар.

"Ово ће бити дерби за друго место и врло важна утакмица за оба тима. Олимпија је одличан тим, добро укомпонован, тим који добро игра и у доброј је форми. Ми имамо хендикеп у одсуству Лендрија Нока и Марка Јагодића Kуриџе (биће одсутан три недеље због повреде колена), али желимо да освојимо нове бодове које би значили велики корак ка другом месту пред плеј-оф", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Првотимац Огњен Добрић очекује изузетно тешку утакмицу.

"И даље смо у ритму утакмица среда-недеља и мораћемо да нађемо додатну енергију након недељне утакмице, али на првом месту и ротације која ће бити скраћена за два играча која ће нам недостајати у среду. Олимпија Цедевита игра одлично, победили су Морнар у Бару што довољно говори о њиховим квалитетима, али и тренутној форми. Мораћемо да одиграмо врло борбено и са пуно енергије ову утакмицу", рекао је Добрић.

Већ у недељу два тима одиграће и заосталу утакмицу 24. кола, овога пута у дворани "Стожице" у Љубљани са почетком у 17 сати.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво